alanya-tahran baglandı

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 20 Mart 2015

GZP’den yeni rota

Pegasus Hava Yolları, Avrupa, Rusya Ve Ortadoğu’ya düzenlendiği tarifeli seferlerine yurt dışındaki 27’nci noktası olarak İran’ın başkenti Tahran’ı da ekledi. Pegasus Hava Yolları, GZP-Alanya Havalimanı’ndan Tahran IKA’ya ilk uçuşunu bu gece 23.30’da gerçekleştirecek

20 Mart 2015 Cuma 10:12

1 19 0

– Merve KAYA GENÇ Boeing 737/800 filosu ile gerçekleştirdiği seferlerine her gün bir yenisini ekleyen Pegasus Hava Yolları İstanbul merkezli uçuşlarına Tahran uçuşlarını da ekledi.

İLK UÇUŞ BU GECE Pegasus Havayolları; 19 Mart 2015 Perşembe (bu gece) 23.30’da Gazipaşa – Alanya Havalimanı’ndan (GZP) Tahran Imam Khomeini International Havaalanı’na (IKA) ilk uçuşunu gerçekleştirecek. Ayrıca Pegasus; İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 23.35’te Tehran Imam Khomeini International Havaalanı’na  (IKA) uçuş gerçekleştirilecek.

VERGİLER DÂHİL 99,99 USD’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA…
Pegasus, misafirlerini İran’ın görülmeye değer başkenti Tahran’a vergiler dahil 99,99 USD’den başlayan fiyatlar ile uçuruyor. Pegasus misafirleri, yurt içinde Adana, Antalya, Ankara, Bodrum, Elazığ,  Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Trabzon, Samsun’dan, yurt dışında ise Amsterdam, Basel, Brüksel, Bükreş, Düsseldorf, Kıbrıs, Kopenhag, Londra, Milano, Paris, Roma, Stokholm, St. Etienne, Stuttgart, Zürih’ten İstanbul bağlantılı olarak Tahran’a seyahat edebilirler.

kaynak(yenialanya)

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :