basbakan saglıklı

Kategori : Ekonomi, Genel, Güncel, Kulis, Siyaset - Etiketler : - Tarih : 20 Nisan 2015

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Celil Göçer: Başbakan sporu aksatmıyor, düzenli besleniyor

20 Nisan 2015 Pazartesi, 11:24:52Güncelleme: 11:53:57

Yaklaşan genel seçimler öncesi ‘baş döndüren’ bir tempo içine giren Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağlıklı kalma şifrelerini Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Göçer anlattı

Onaylanmadı Bu haberi favori listenize eklemek için üyelik girişi yapmalısınız. Üye değilseniz tıklayın.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sağlıklı kalmak için nelere dikkat ettiğini doktoru Celil Göçer anlattı

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü ve AK Parti Tokat milletvekili adayı Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu‘nun sağlığını nasıl koruduğunu anlattı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’nın doktoru olmanın onurlu bir görev olduğunu söyleyen Göçer, “Vatandaşlarımızla konuştuğumuz zaman bize ‘Sayın Başbakanımız size emanettir, Ona iyi bakın’ diyorlar. Böylesine ağır bir sorumluluğumuz var” dedi.

24 SAAT KONTROL ALTINDA

“Biz geldiğimizde Başbakanlık doktorluğu vardı. Biz biraz daha kurumsallaşalım diye Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü Yönetmeliği’ni hazırlayarak bir ekip kurduk” diyen Göçer, “Başbakanımız 24 saat bu ekibin kontrolünde. Kameraların çok önünde olmadan ve görünmeyen bu ekip sürekli Başbakanımıza ulaşabileceği bir en yakın mesafede olur” ifadelerini kullandı.

‘MUTFAK MALZEMELERİNİ YANIMIZDA GÖTÜRÜYORUZ’

Davutoğlu’nun hayatı boyunca hiç sigara içmemesinin sağlığı için büyük avantaj olduğunu vurgulayan Göçer şunları söyledi:
1- Gençliğinden itibaren spor yapmış. Sayın Başbakanın son derece sağlıklı bir bünyesi var.
2- Önerilerimizin başında sabah sporlarını düzenli yapması geliyor.
3- Düzenli sıvı tüketir.
4- Mümkün olduğunca hazır market ürünlerini çok tercih etmeyiz.
5- Yiyecek ve içeceklerini kendimiz hazırlarız. Yurt dışı seyahatlerinde her türlü mutfak malzemesini yanımızda götürürüz. Çok fazla katkı malzemesi ve hazır gıda tüketmiyoruz.

‘TAVSİYELERİMİZİ GERİ ÇEVİRMEZ’

Göçer, Başbakan Davutoğlu’nun doktor tavsiyesini hiçbir zaman geri çevirmemesinin işlerini kolaylaştırdığını ifade etti. Milletvekili seçilmesi durumunda hastaları ile bağının kopmayacağını söyleyen Göçer, şöyle devam etti:

Doktor-hasta ilişkisi çok özeldir. Tüm hastalarımda telefonum vardır. Karşılıklı bir sevgi oluşur hasta ve doktor arasında. Bu sevgiyi hissedersiniz. Bir önceki seçimlerde bazı hastalarım bana ‘Hocam sizin için çok dua ettik’ dediler. ‘Tamam dua ettiniz de ne diye dua ettiniz’ diye sordum. ‘Hocam inşallah kazanamazsınız diye dua ettik’ dediler. ‘Hocam siz gittiğinizde biz ne yapacağız, bizi yalnız bırakmayın’ diyen çok hastam var. Ben hiçbir hastamı yalnız bırakmam.

AA

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :