Gül, Tekstilkent’i ziyaret etti

Kategori : Genel, Güncel, Siyaset - Etiketler : - Tarih : 07 Şubat 2015

1bS5q_1423230996_6467

 

 

Tekstilkent’te ÖNSİAD tarafından düzenlenen basına kapalı kahvaltılı programa katılan Gül, toplantının ardından beraberindekilerle birlikte yürüyerek Çarşı Mescidi’ne geldi.

Gül’e Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Tekstilkent Yönetim KuruluBaşkanı Nuri Karaduman, ÖNSİAD Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş ile vatandaşlar eşlik etti. Gül, cuma namazının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Tekstilkent’e kurulduğu ilk yıllarda üye olduğu belirtilen Gül, kendisine ait bir dükkanın da bulunduğu işhanını gezdi. İşhanındaki esnaf ile sohbet eden Gül, gazetecilere 27 yıl önce sahibi olduğu dükkan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Gül’e ait dükkanın boş olduğu ve kullanılmadığı öğrenildi.

Gül, “Yurt dışında İslam Kalkınma Bankası’nda çalıştığım yıllarda, arkadaşlarım beni buraya üye yapmışlardı. O yıllarda arkadaşım Yaşar Karayel tekstil işleriyle uğraşıyordu. Buraya dükkanlar yapılmıştı, onun sayesinde buraya üye olduk. O günden bugüne buralar çok güzel yerler oldu. Daha önce bir kez gelmiştim ancak süratlice bakmıştım. Şimdi ilk defa görüyorum. İstanbul’un en güzel yerinde Esenler’de burası çok güzel cazibe merkezi olabilecek bir yer” dedi.

Gül’e ziyareti sırasında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Tekstilkent Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karaduman da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Gül’ün Tekstilkent’e üye olduğunu belirterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :