Kılıçdaroğlu ‘dünyada kaza yok dedi’ ama…

Kategori : Genel, Güncel - Etiketler :, , , - Tarih : 01 Kasım 2014

kilicdaroglundan_kara_harekati_aciklamasi_1411856918_6673

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya kampında yaptığı açıklamada hükümeti hedef aldı. Ermenek’te yaşanan maden kazasıyla ilgili hükümeti suçlayan Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasında dünyada maden kazalarının durumunu örnek göstererek ‘Neden Türkiye’de oluyor da Almanya’da, İspanya’da ya da başka ülkelerde olmuyor’ dedi.
KILIÇDAROĞLU DÜNYADA YOK DEDİ AMA…

Tüm Türkiye’yi yasa boğan maden kazası hakkında görüşlerini aktaran Kılıçdaroğlu, ”Ülkenin Cumhurbaşkanı, başbakanlık yaptığı dönemde diyordu ki, ‘Bu işin fıtratında ölümler var.’ Bu işin fıtratında var da neden Türkiye’de var? Neden Almanya’da başka ülkede yok? İspanya’da, İngiltere’de yok. Sadece Türkiye’de var.” şeklinde konuştu. Ancak dünyada durum Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi değil. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Kolombiya acı bir haberle sarsıldı. Bir madende yaşanan kazada şimdiye kadar 12 ölü var.
KOLOMBİYA’DAN KAZA HABERİ GELDİ

Bugün (1 Kasım Cumartesi) Kolombiya’da yaşanan ve Ermenek’tekine benzeyen kazada 12 kişi hayatını kaybetti.
Kolombiya’nın Antioquia kentine bağlı Amaga bölgesinde meydana gelen olayda yetkililer işçilerin 200 metre derinlikte çalıştığını ve alanın tamamen su ile dolduğunu ifade etti.
RUSYA’DA KÖMÜR MADENİNDE KAZA

Rusya’nın Kemerovo bölgesi Berezovski kentinde maden kazası meydana geldi.
Meydana gelen kömür madeni kazasında tüm işçilerin sağlıklı bir şekilde tahliye edildiği açıklandı.
Rusya Acil Durum Bakanlığı, kömür madeninde aşırı duman oluştuğu gerekçesi ile 180 işçiden 147’sinin tahliye edildiğini, madende bulunan 33 işçinin de çıkarılması için çalışıldığını açıklamıştı.

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :