HESAP ZAMANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kategori : Genel, Güncel - Etiketler :, , , , , , , , - Tarih : 13 Ağustos 2014

HESAP ZAMANI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

17 Aralık ve 25 Aralık darbe girişimlerinin hesabını sormak için sonunda düğmeye basıldı. Cemaatin lideri ve paralel yapının lideri Fethullah Gülen için darbeye teşebbüs, anayasal düzeni bozmak, örgüt kurmak, yönetmek ve tehdit suçlamalarıyla soruşturma açıldı.

Ayrıca (TİB ) bulunan önemli ve hassas bilgilerin yabancı ülkelere ve istihbarat birimlerine servis edildiği ve servis edilen bilgi silindiğiyle ilgili de casusluk faaliyeti suçlamalarıyla soruşturma açıldı. 30 mart seçimlerinden sonra Türk Halkı’nın güven ve desteğini alan AKP Hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı , emniyet teşkilatında ki, yargıda ki ve diğer kurumlardaki cemaatin uzantıları kişilerin temizliği devam ediyor.

Darbe girişiminde başarılı olsalardı , hocaları Fetullah Gülen’i Humeyni gibi Türkiye’ye getireceklerdi. Hükümeti istifaya zorlayacaklardı. Tüm hayalleri suya düştü. Hesap günü yaklaşıyor. Gülen’in Amerika’dan kelepçeli getirileceği günler uzakta değil. Bu kadar insanın hem dünyada hem ahirette hesabını verecek. İnsanların nasıl hayatlarını kararttılarsa, iş adamlarını, bürokratları, akademisyenleri, emniyet mensuplarını , yargı mensuplarını nasıl kumpasla, şantajla, tehditle hayatlarını kararttılarsa hesabını da verecekler.

Türkiye’den binlerce kilometre öteden Amerika’nın Pensilvanya Eyaletinde olsa da, Amerika Türkiye ile ters düşmeyi göze alamaz. Cemaat liderini iade edecektir. Milli Güvenlik nisan ayı olağan toplantısındaki birinci madde olarak ulusal güvenliğimizi tehdit eden paralel yapı görüşüldü. Türkiye Cumhuriyeti’nden hiçbir cemaat ve hiçbir kişi güçlü değildir. Yetmiş yedi milyondan oluşan, Türk Halkı’na yapılan tüm hainliklerin, kim olursa olsun hesabı sorulacaktır.

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :