Erdoğan: Bunlar Pensilvanya ihanet çetesinin uşaklarıdır.

Kategori : Genel, Güncel, Siyaset - Etiketler :, , , , , , , , , , , - Tarih : 07 Ağustos 2014

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Adana’da durdurulan MİT TIR’larıyla ilgili CHP ve MHP’ye yüklenerek, “Türkiye teröre destek oluyor diye yaygara yaptılar. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu sayesinde. Bunlar Pensilvanya ihanet çetesinin uşaklarıdır.

 

25475839
CHP, MHP ihanet karşısında susuyor, seyrediyor” dedi. ATO Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Yörük Türkmenleri Cumhurbaşkanını Seçiyor’ programında konuşan Erdoğan, özetle şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU DENEN ADAM

Başbakanlığım döneminde, gittiğimiz her yerde bize, ‘Buraya ilk gelen bizi bulan bizim hatırımızı soran ilk başbakan siz oldunuz Başbakanım’ dediler. Oradaki akrabalarımızın sorunlarını konuştuk. Kardeşlerim işte Bahçeli 3.5 yıl Türkiye’de Başbakan Yardımcılığı yaptı. Acaba kaç tane Türki Cumhuriyetlerine gidip ziyaret etti? Balkanlara kaç kere ulaştı? Avrupa’da kaç ülkeye gitti? Bunun cevabını versin ya. Acaba benim Türkmen kardeşlerimle ne denli haşır neşir oldu? Örneği görülmemiş derecede mazlumlara, Türklere, Türkmenlere akrabalarımıza el uzatan hükümet biz olduk. Gazze’nin yanında durduk. Çünkü Türkiye’ye yakışan budur. Filistin’in, Gazze’nin yanında durmak sorumluluktur. Gazze için sesimizi yükseltince dışarıdan içeriden hedef yapıldık. ‘Gazze’yi bırak Türkmenlere bak’ dediler. Bizim için mazlumun dini, mezhebi, derisi, rengi, ırkı önemli değildir. Biz Gazze ile ilgilendiğimizden çok daha fazla Türkmenlerle ilgilenen ama bunu usulünce yapan bir hükümetiz.

Yurtdışındaki Türklerle, Türkmenlerle ilgilenen bir hükümetiz. Muhalefet bunu anlamadı, anlamak istemedi. Bizim yaptıklarımızın anlatılacak olanı vardır, anlatılamayacak olanı vardır. Bu işin hassasiyetini anlamadılar. Bunu Bahçeli de biliyor, Kılıçdaroğlu denen adam da biliyor.

MUSUL’DAKİLERİ TEHLİKEYE ATIYORLAR

MHP içindeki bazı dostlarımızla ortak projeler de yürüttüğümüz olmuştur. Buna rağmen CHP ve MHP’nin ve bunların bu işlerden anlamayan monşer adaylarını açıklamaları faciadır. CHP genel müdürü, her gittiği yerde IŞİD hakkında konuşmamakla eleştiriyor. Bunu niye yapıyorlar? Musul’da alıkonulan 49 vatandaşımızın hayatını tehlikeye atmak için yapıyorlar. İşte çapları bu kadar, vatan vatandaş sevgileri bu kadar.“

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :