SANILDIĞI GİBİ OLMADI

Kategori : Genel, Güncel - Etiketler :, , , , , , , , - Tarih : 14 Temmuz 2014

timur0010

30 Mart seçimlerine az bir vakit kala Akp’ ye ve Başbakan’a yapılan darbe girişimi, 17 Aralık operasyonu ve tüm girişimler ile sandıkta Akp hükümetinin oylarının düşeceği zannediliyordu.

Cemaat ve paralel yap,ı başbakanı ve hükümeti haksız yere yapılan saldırılarla, iftiralarla başarısızlığa uğratamadılar, silah ters tepti. Akp’nin çalıştığı üç araştırma şirketinden biri Polmark firması 8-11 mart tarihleri arasında Türkiye’de yaptıkları ankette sonuçlar ;

Akp’nin %49,4 , Chp’nin %28,3, Mhp’nin %13,2, Bdp’nin %6,2 olacağı şeklindedir. Bu sonuçlara göre Büyükşehir Belediyelerinin üçte ikisinin , bütün belediyelerin ise dörtte üçünün Akp tarafından kazanılacağı ortadadır. Esas seçimlerden sonra paralel yapı ve cemaatin temizlenmesi için Türkiye’de esas süreç başlayacaktır.

Şu anda cemaat kıvranmaktadır. Bunun sebebi de 17 Aralık darbe girişimiyle, bütün oyunlarının ortaya çıkmasıdır. Başarılı olsalardı siyasallaşacaklardı. Paralel yapı olarak yerleştirdikleri kadrolarla emniyette, yargıda çeteleştikleri bir gerçektir.

Dini bir yapılanmayken kendilerini önceleri Türkiye’de etkili sivil toplum örgütü görüp çeteleşmeye başlamışlardır. Herşey artık ortaya çıkmıştır. Fetullah Gülen artık kendisini kurtarmak için kendi medya gruplarında sütten çıkmış ak kaşık misali kendisini kurtarmaya çalışmaktadır.

Başbakan ve Akp iktidarı uğradıkları haksızlıkları artık affetmeyecektir. Tek tek gerekli hesaplar sorulacaktır. Yapılan şantajların ve kasetlerin hesapları sorulacaktır. Cemaatin adamları şimdiden Pensilvanya’ya kaçmaya başlamışlardır. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar kanunlardan kurtulamayacaklardır.

Başbakanımızın demiş olduğu gibi iyi ki oldu. Kamuflaj olarak kullandıkları islam dinin artık kullanamayacaklar. Maske düştü. Mağdur olanların mağduriyetini zamanla Akp hükümeti giderecektir. Türkiye’nin kilit noktalarını işgal edemeyecek, emniyette ki, yargıda ki çeteleşmeleri de bu sayede çökmüştür.

İletişim özgürlüğümüz resmen gasp edilmiş , özel hayatımız şantaj malzemesi olmuştur. Siyasi amaçlar için bu tip girişimler artık olamayacaktır. Gerçeği gören Türk halkı için 30 mart seçimleri bir kader günü olacak, siyasetin ve demokrasinin başarısının zaferi olacaktır.

Bilinç düzeyi çok yüksek , eğitimli, düşünen insanlarımızın başarısı olacaktır. El ele bu sorun da aşılmış olacaktır. Hükümet sandıktan aldığı güç ile Türkiye’deki cemaatin yapısını tamamen temizleyecektir.

Türk halkı temsilcisi Başbakan’a ve Akp hükümetine yapılan beddualar ters tepmiştir. İktidarı gömmek için açmış oldukları kuyulara kendileri düşmüşlerdir. Dış güçlerin taşeronu olan paralel yapı , yetmiş altı milyonun birlik beraberliği karşısında başarısız olup sonlarını hazırlamışlardır.

TİMUR ÖZGÖNÜL

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :