akdeniz güvenlik:yasal prosedür,inceleme bitmeden açıklama yapamayız.

Kategori : Dünya, Ekonomi, Genel, Güncel, Kulis - Etiketler : - Tarih : 06 Nisan 2015

Akdeniz Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek, Adliye’ye yapılan terör saldırısı nedeniyle, şirketi ilgilendiren boyutları ile ilgili gerekli açıklamalar yasal prosedürler tamamlandığında gecikmeksizin yapılacağını söyledi.

Şimşek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle Çağlayan’da İstanbul Adliyesi’nde gerçekleşen terör eylemini şiddetle kınadığımızı kamuoyuna duyurmayı bir borç olarak görüyoruz.

Özel güvenlik, insan hayatını ilgilendiren bu yüzden de karşılığı hiçbir değerle ölçülemeyecek çok ciddi bir iştir. Akdeniz Güvenlik olarak çalışanlarımızla birlikte hizmet ettiğimiz tüm alanlarda, kanunlar sözleşmeler çerçevesinde tüm can ve mal emniyetinin yanında insan hayatını kolaylaştırmak için hizmet üretiyoruz.

İstanbul Adliyesi kanunlar ve sözleşmeler çerçevesinde bize emanet edilen, önemli kurumlardan biridir. Ancak, saygılı olduğumuz hukuk ve sürdürülmekte olan soruşturmanın salahiyeti nedeniyle bu konu özelinde herhangi bir açıklama yapmaya yetkili değiliz. Yapacağımız herhangi bir açıklama bu soruşturmanın “selametini” doğrudan etkileyecektir. Doğru olan da her şeye rağmen soruşturmanın sonucunu beklemektir. Söz konusu menfur terör saldırısı nedeniyle, Şirketimizi ilgilendiren boyutları ile ilgili gerekli açıklamalar yasal prosedürler tamamlandığında gecikmeksizin yapılacaktır.

Soruşturma sonucunda şirketimizin faaliyetleri ile ilgili bir kusur ortaya çıkması halinde bunun bütün sonuçlarını, hukuki ama daha öncelikle ve özellikle “vicdani” sorumluluğunu almakta hiçbir tereddüt göstermeyeceğimizi kamuoyuna açıklamayı bir borç biliyoruz. Bizler binaların, tesislerin, kurumların, güvenlik hizmetlerini üretirken aslolan insana ve insanlığa, kutsal olan yaşama hakkını korumak için hizmet üretmeye çalışmaktayız.”

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :