akparti de stk temayülü

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 23 Mart 2015

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı düzenlediği programla, sivil toplum kuruluşlarına kimi aday olarak görmek istediklerini sordu.
Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen temayül yoklamasına çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. İstanbul il genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu yöneticilerine Ak Parti’den kimi aday olarak görmek istedikleri soruldu. Yapılan temayül yoklamasına gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını kaydeden Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Ulutaş, “Daha evvel teşkilat mensuplarımıza sorduğumuz gibi sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, yönetim kurulu üyelerine kimlere meyilli olduğunu soruyoruz. İstanbul’dan milletvekili olarak kimleri olarak İstanbul’da görmek istediklerini soruyoruz. Kısa bir çalışma olmasına rağmen, kısa süre içerisinde çok yoğun bir bu anlamda talep aldık ve ilk defa olarak sivil toplum kuruluşlarıyla bir temayül yoklaması gerçekleştiriyoruz. Zannederim ki bu siyasi partiler tarihinde bir ilktir” dedi.
Yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Ulutaş, “Dolayısıyla bu talepten son derece mutluyuz. Yoğun bir şekilde sivil toplum kuruluşlarının, yönetim kurulu üyelerinin talepleri var. Bizim zaten bütün sivil toplum kuruluşlarından daha evvelden aldığımız hazirun listeleri vardı. Onlara uyumlu bir şekilde oylarını kullanıyorlar” diye konuştu.
Düzenlenen temayül yoklamasının 17.00’de sona ereceği belirtilirken, kullanılan oyların AK Parti Genel Merkezi’ne gönderilerek değerlendirmeye alınacağı bildirildi.
(İHA)

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :