3 bin yeni personel lazım

Kategori : Ekonomi, Genel, Güncel - Etiketler : - Tarih : 23 Mart 2015

Ziraat 3 bin personel alacak

Ziraat 3 bin personel alacak

www.finansgundem.com

2015 yılı içerisinde Ziraat Bankası’na bağlı olarak açılan Ziraat Katılım Bankası 2 bin personel alımı yapacak

Ziraat Bankası ve Ziraat Bankası’na bağlı olarak açılacak Ziraat Katılım Bankası toplam 3 bin personel alımı yapacak. İşte Ziraat Bankası tarafından yapılan o duyuru;

2015 yılı içerisinde Ziraat Bankası’na bağlı olarak açılan Ziraat Katılım Bankası 3 bin personel alımı yapacaktır. Lise mezunları ve üniversite mezunlarının başvurularının kabul edileceği Ziraat Katılım Bankası 2015 personel alımında binlerce kişi iş sahibi olabilecek. Ziraat Katılım Bankası için başvururken CV büyük önem arz ediyor.

Ziraat Katılım Bankası, Ziraat Bankası bünyesinde ülkenin birçok yerinde açılacaktır. Mayıs ayında faaliyetlerine başlaması planlanan Ziraat Katılım Bankası binlerce kişi için iş imkanı sağlayacaktır. Birçok Ziraat Bankası’nın da Ziraat Katılım Bankası adını alması planlanıyor.

2015 Ziraat Katılım Bankası personel alımları henüz başlamamıştır.

ZİRAAT KATILIM BANKASI BÜNYESİNDEKİ YÜKSELMELER

Banko Asistanı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Servis Görevlisi” olabilirsiniz.
Servis Yetkilisi: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Yönetmen Yardımcısı” olabilirsiniz.
Servis Görevlisi: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Servis Yetkilisi” olabilirsiniz.
Yönetmen Yardımcısı: 2 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Yönetmen” olabilirsiniz.
Uzman: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Yönetmen” olabilirsiniz.
Uzman Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Uzman” olabilirsiniz.
İç Kontrolör: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Yönetmen” veya “Kıdemli İç Kontrolör” olabilirsiniz.
İç Kontrolör Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “İç Kontrolör” olabilirsiniz.
Müfettiş: 3 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Kıdemli Müfettiş” olabilirsiniz. Ayrıca idari görev ile müdür olabilirsiniz.
Müfettiş Yardımcısı: 4 yılın sonunda kurum içerisinde gerçekleşecek sınav ile “Müfettiş” olabilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası ilk olarak Kayseri, Ankara, Bursa ve İstanbul’da açılacaktır ve bu şehirlerde ikamet edenler öncelikli olacaklardır. İşe alımlar ilk bu şehirlerde gerçekleşecektir.

KATILIM BANKACILIĞI NE ANLAMA GELMEKTEDİR?

Faizsizlik üzerine kurulan ve bu prensipte ilerleyen; kar ve zarar oranlarına göre fon toplayan ve bu fonları ortaklık, ticaret ve finansal kiralama gibi yöntemlerle kullandıran bir bankacılık modelidir.

Ziraat Bankası, açmayı planladığı Ziraat Katılım Bankası için 675 milyon TL sermaye ayırmıştır. Hedeflerinin gerçekleşmesine bağlı olarak da çalışanlarına 4 AYDA BİR ÇİFT MAAŞ vaadinde bulunuyor.

ZİRAAT BANKASI BİN KİŞİLİK SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI DA YAPACAKTIR!

2015 yılı içerisinde çok sayıda personel alımı yapması ile dikkatleri üzerine çeken Ziraat Bankası, personel alımlarına devam etmektedir. Lise mezunu, önlisans mezunu ve üniversite mezunları için oldukça iş imkanı sunan Ziraat Bankası 2015 personel alımlarında iş imkanlarını arttırmaktadır.

Ziraat Bankası bünyesinde çalışmak isteyenler öncelikle bir sınava gireceklerdir. Anadolu Üniversitesi’nin desteğiyle yapılacak olan sınavdan geçer not almanız gerekmektedir. Bu sınavda başarılı olduktan sonra genel müdürlükler tarafından mülakata tabi tutulacaksınız. Mülakatlarda ise daha çok İngilizce ve Matematik bilgileriniz sınanacaktır.

Ziraat Bankası 2015 yılında BİN ADET SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI yapacaktır. Servis görevlileri ürünlerin en kısa sürede müşterilere ulaşmasını sağlayacaklar, pazarlanmasına katkıda bulunması istenecektir. 6 ay kadar süren bir eğitim döneminden sonra da “Saha Görevlisi” olarak görev alabileceklerdir.

Başvuracak olan personellerin, yaşadığı şehirde görev yapması gerekse de ihtiyaç dahilinde başka şehirlerde de çalışması gerekebilmektedir.

Sınavlar toplamda 21 ilde yapılacaktır.

SINAVLARIN YAPILACAĞI İLLER

– Adana
– Ankara
– Bursa
– Antalya
– Zonguldak
– Sivas
– Kayseri
– İzmir
– İstanbul (Avrupa)
– İstanbul (Anadolu)
– Denizli
– Elazığ
– Diyarbakır
– Gaziantep
– Erzurum
– Konya
– Kocaeli
– Van
– Trabzon
– Eskişehir
– Samsun

SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA BAŞVURULAR NASIL OLACAKTIR?

Adayların sınav için ödemesi gerek 50 TL’lik bir ücret bulunmaktadır. Bu ücretin Ziraat Bankası ATM’leri aracılığıyla ya da internet bankacılığından yatırmaları gerekmektedir. Sınav ücretlerinin yatırılmasından sonra sınav tarihleri ve sınava gireceğiniz yer açıklanacaktır. Sınava girişinizin tamamlanması için Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir.

Sınavda 30 genel yetenek, 40 alan ve 30 genel kültür sorusu olmak üzere toplamda 100 soru sorulacaktır. Adayların mezun oldukları fakülteler kapsamında alan sorularında değişiklik yapılabiliyor. Yapılacak olan sınavdan 50 puan ve üzeri alan adaylar mülakat sınavına girmek için hak kazanacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
– 1984 doğumlu ve sonrası olmak.

kaynak:finansgundem

Read more: http://www.finansgundem.com/bankacilik/ziraat-3-bin-personel-alacak-668409.htm#ixzz3VCfNyu94

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :