numan kurtulmus’tan sert tepki

Kategori : Genel, Güncel, Siyaset - Etiketler : - Tarih : 19 Mart 2015

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Selahattin Demirtaş’ın tek cümlelik konuşmasını iletişim stratejisi açısından başarılı bulduğunu ancak ‘Adama derler sen kim oluyorsun diye’ sözleri ile eleştirilerini dile getirdi.

Numan Kurtulmuş'tan Demirtaş'ın sözlerine tepki!

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, gazeteci Abdülkadir Selvi ve Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tek cümlelik grup toplantısında sarfettiği “HDP’liler bu topraklarda olduğu sürece Recep Tayyip Erdoğan başkan olamaz” sözünü değerlendiren Kurtulmuş, “İletişim stratejisi bakımından doğru ama siyaset olarak son derece yanlış açıklama” dedi.

“BİR CÜMLE İLE SÖYLEDİĞİ İÇİN BAŞARILI”

Abdülkadir Selvi’nin “Hangi açıdan doğru bir açıklama?” sorusuna da yanıt veren Kurtulmuş, “Bir cümle ile söyledi. Bu açıdan başarılı bir konuşma” dedi. Numan Kurtulmuş konu hakkındaki görüşlerini şöyle sürdürdü:

“ADAMA DERLER SEN KİM OLUYORSUN DİYE”

“İletişim stratejisi açısından doğru bir açıklama ama bir partinin başkanı kalkıp bunu söyleyemez. Biz müsade etmeyiz. Adama derler sen kim oluyorsun diye.”

“HDP BARAJI AŞAMAZ”

HDP’nin barajı aşıp aşmayacağı ile ilgili soruları da yanıtlayan Kurtulmuş, HDP’nin barajı aşamayacağını daha önce aldığı oy oranını alacağını söyledi.

kaynak:stargazete.com

Facebook'ta Paylaş
Yorum Yaz
Ad Soyad :
E-mail :
Yorum :